Van der Loo is er niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulierenteam
Ons hoofddoel is om u te ontzorgen; niet alleen de schoonmaak wordt geregeld maar ook de planning en de professionele ondersteuning in geval van bijvoorbeeld ernstige vervuiling. Wij handelen deskundig, snel en discreet.

Gespecialiseerd personeel met ervaring met mensen in psychische problemen en vervuilingsituaties. Personeel met goede sociale contacten, met gevoel voor u en uw families privacy, die helpen met het zoeken naar oplossingen.

Geschiedenis
In 1957 begon Ab van der Loo in Den Haag/Rijswijk een schildersbedrijf. Het schildersbedrijf had diverse makelaarskantoren als klant die op hun beurt weer woningbouwverenigingen als klant hadden. Vanuit die hoek kwam de vraag of Van der Loo ook schoonmaakte? Het antwoord was natuurlijk 'ja'. Het schoonmaken werd al snel de grootste tak van sport en niet lang daarna werd schoonmaakbedrijf A. van der Loo - Den Haag geboren. Na ongeveer 25 jaar stopte de heer Van der Loo om zich te wijdden aan zijn passie (een boerderij in Friesland) maar het bedrijf werd onder dezelfde naam voortgezet door Gerard Kraak.

De groei van Van der Loo schoonmaakbedrijf nam in 1986 een vlucht doordat Van der Loo de Woningbouwvereniging De Goede Woning (nu Staedion) aan de klantenlijst kon toevoegen naast de verschillende kantoren en scholen die er al bijgekomen waren. Met de groei van het bedrijf groeide ook de expertise. Naast regulier schoonmaakwerk kwam daar calamiteitenwerk bij; verwijderen van graffiti, opruimen na brandschade en na wateroverlast.

Door de grotere expertise werd de klantenkring ook groter; GGD afdeling vervuilingen, Gemeentelijke instellingen zoals: de bijzondere hulpverlening, Politie, Sociale Dienst, Den Haag op Maat, Dienst Stedelijke Ontwikkeling etc. Ook de maatschappelijke kant van de samenleving kwam op het pad van Van der Loo. Voor diverse afdelingen van Parnassia werden vervuilde huizen weer bewoonbaar gemaakt waarbij ook weer het schilderen, witten en behangen opnieuw om de hoek kwamen kijken. Nu overigens standaard opgenomen in het dienstenpakket van Van der Loo.

In 2011 is het bedrijf - nog steeds onder de naam Van der Loo Schoonmaakdiensten - overgenomen door Eric Dekker. Met behoud van de jarenlang opgebouwde expertise binnen het bedrijf en doorwerkend onder het zelfde motto: 'Deskundig, snel en discreet'.

Correspondentieadres Bezoekadres
Thorbeckelaan 409
2564 CA  DEN HAAG

Dekkershoek 95

2552 DC  DEN HAAG

+31 (0)70 888 3759  
+31 (0)6 53 127 038 KvK:  27062557
info@vanderlooschoonmaak.nl BTW: NL800263170B01